2012.02.12.
17:28

Írta: haanchee

Szervusz, Kedves Olvasó!

Az egészséges életmód mostanság igen hangsúlyosan jelenik meg az életünkben. Lépten-nyomon halljuk, hogy miért is éri meg odafigyelni magunkra. Hát, sok minden miatt érdemes. Elsősorban magunk miatt, hogy minél tovább egészségesek maradhassunk. Jó kis közhely, mi?

Persze, a legtöbben azt hiszik, az egészséges életmód nagy lemondásokkal jár, pedig ez nem igaz. Nem kell más, csak egy kis odafigyelés és tudatosság, esetleg pár apróbb változtatás az élet egyes területein, és máris minden jobb lesz.

Higgy nekem! A saját bőrömön tapasztaltam, hogy nem is olyan nagyon nehéz úgy is boldogan élni, hogy közben apró lépéseket teszünk az egészségünk érdekében. Igen, kell hozzá egy kis mozgás, igen, azért nem kajálhatsz össze-vissza mindent, amit csak megkívánsz (na jó, néha azért mégis), de ha akarod, akkor sikerülhet, és hamarosan egy boldogabb, szebb, egészségesebb, vékonyabb, izmosabb valaki tekinthet rád vissza a tükörből.

Ez a blog ebben próbál meg segíteni! Igyekszem összeszedni minden olyan érdekességet, újdonságot a táplálkozás és a mozgás terén, amiből ha csak két szó marad meg valaki fejében, és azt hasznosítja, máris tett valamit azért, hogy jobban érezze magát a bőrében. Ha van kérdésed, tedd fel bátran, és megpróbálok segíteni!

Üdvözöllek a LifeStyleGuru világában! 

 

Szólj hozzá!

Címkék: faq news active cal cook fatb

A bejegyzés trackback címe:

https://lifestyleguru.blog.hu/api/trackback/id/tr724097517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása