2012.02.12.
18:17

Írta: haanchee

Mozdulj - és mérd a teljesítményed!

Nem semmi kis kütyüt talált ki a pipás cég! A Nike+ Fuel Band ugyanis mindent képes mérni, ami mozgás, tehát akármit csinálsz, azt megörökíti! 

A különleges csuklópánt mindenfajta mozgást mér, amelyeket aztán pontokká konvertál, ezzel motiválva használóját az aktívabb életmódra. A pánt a gyorsulásmérés technológia segítségével érzékel minden emberi mozdulatot, a kapott értékeket pedig egy ehhez kifejlesztett mértékegységgé, „NikeFuel” pontokká konvertál, amelyek egy LED képernyőn jelennek meg.  A pontrendszer mellett a Nike+ FuelBand segítségével mérhetjük a mozgással eltöltött időt és az elégetett kalóriák számát, ergonomikus, felhasználóbarát dizájnja miatt pedig egész nap kényelmesen hordható.

A Nike+ FuelBand használói minden nap kijelölhetnek egy ”NikeFuel” pontszám célt maguk elé. A 20 féle LED fényből álló kijelző aszerint változik piros színből zölddé a nap folyamán, ahogyan a vállalt érték felé közeledünk. Az eszköz egy beépített USB csatlakozóval tölthető illetve csatlakoztatható a számítógéphez és a Nike+ honlaphoz, emellett egy ingyenes applikáció segítségével és Bluetooth alkalmazásával iPhonera is átküldhetőek az információk.

“Fantasztikus ötlet ez az új eszköz és pontrendszer, amelyek segítségével tényleg minden mozgás mérhetővé vált. Ezzel mindenki motiválhatja magát a sportosabb életmódra, javíthatja az eredményeit és legyőzheti saját magát nap, mint nap.” – mondta Lance Armstrong.

“A NikeFuel azért fantasztikus, mert minden mozgás után jár az elismerés” – tette hozzá Kevin Durant. „Egy mindennapos eredménytáblázat, amely mozgásra ösztönöz”.

“Nem kell profi sportolónak lenned ahhoz, hogy a FuelBand motiváljon. A csuklópánt egy egyszerű módja annak, hogy a napi mozgásmennyiségedet összemérhesd másokéval, még akkor is, ha nem ugyanazt a sportot űzitek”- mondta a futózseni Carmelita Jeter.

A motivációhoz íme egy videó: 

 

Szólj hozzá!

Címkék: news

A bejegyzés trackback címe:

https://lifestyleguru.blog.hu/api/trackback/id/tr274097648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása