2013.04.04.
14:17

Írta: haanchee

Újra megnyitja a kapuit a Nike+ Run Club

logok_fuss_budapest.jpgAz elmúlt évek során a futás szerelmesei számára igazi ikonikus hellyé nőtte ki magát a margitszigeti Nike+ Run Club. A Futóklub áprilistól tavaszi üzemmódba kapcsol és újra napi nyitvatartással várja a kezdő és a haladó futókat egyaránt.

Április második hetében újra indul a Nike+ Run Club minden hétköznap délután és szombat délelőtt. Az ingyenes edzéseken szakképzett trénerek segítenek mindenkinek elérni a célját, legyen az az első szigetkör, vagy akár a maratoni táv. A klubban a cipőteszt is segít eligazodni a kínálatban, a jó hangulat pedig rossz idő esetén is garantált.

A tavaly nyári siker után is visszatérnek a szerdai futóbulik is, ahol a Margitszigeti Atlétikai Centrum területén ingyen öltözési lehetőséggel, extra vendégekkel, programokkal készül a Nike+ Run Club.

Tavaly nyáron vendégünk volt többek között Kozák Danuta, Kammerer Zoltán és Pars Krisztián olimpiai bajnokok, tartott edzést Rubint Réka és Lubics Szilvi hosszútávfutó, volt közös meccsnézés, karaoke buli, edzőink segítségével pedig több százan készültek fel a szeptemberi Félmaratonra. A nyári szezon abszolút csúcspontja pedig a kilencszeres olimpiai bajnok atléta, Carl Lewis látogatása volt, aki közel 1000 embert mozgatott meg a Margisztigeti Atlétikai Centrum füvén.

A program idén is sok meglepetést tartogat, az edzők pedig várnak mindenkit szeretettel!

Nike+ Run Club nyitvatartás:

hétfő-péntek: 17.00-20.00

szombat: 9.00-11.00

További információ és hetente frissülő program:

www.facebook.com/NikeRunningHungary

Szólj hozzá!

Címkék: news futás futóklub Nike

A bejegyzés trackback címe:

https://lifestyleguru.blog.hu/api/trackback/id/tr835194842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása